8 Aralık 2009 Salı

Yeni Evimiz

Ekim ayı başında taşındık. Oğlumun 3.yaş gününü de yeni evimizde kutladık. Artık herkesin kendi odası ve banyosu var :)) Yaman eve alışmakta biraz zorlandı. Ev üç katlı. Salon ve mutfak aşağıda, yatak odalarımız yukarıda. bir süre aşağısı neresi, yukarısı neresi kavrayamadı. Ama artık alıştı. Zaman zaman eski evimizi ve niye taşındığımızı soruyor. Sanırım onu en çok zorlayan arkadaşlarından ve bakıcısından ayrılmak oldu. Hemen hemen her akşam yatarken ona neden taşındığımızı, bakıcısının neden bu evimize gelemediğini açıkladım. Taşınma gibi önemli süreçlerde çocuklara bu değişikliği çok önceden anlatmaya başlamak ve sık sık tekrar etmek gerekiyor.
Yaman'ın yeni odası çok güzel oldu. Zaten odasında ev sahibimizin çocuğuna ait dolaplar vardı. Gayet güzel ve bakımlı oldukları için değiştirmedik. Sadece kitaplığını ve masa sandalyesini koyduk. Ikea'dan güzel bir halı ve duvar stickerları aldık. Şimdi farkettim ki yeni evimizin hiç fotoğrafı yok. Şu anda heyecanla perdelerini bekliyor.
Taşınma süresinde annem ve babam kalkıp İzmir'den geldiler ve bize çok destek oldular. İyi ki varlar. İnsan hangi yaşta olursa olsun anne babasının verdiği destek ve enerjiye ihtiyacı var. Canım annem-babam iyi ki varsınız. Sizi seviyoruz.

Hiç yorum yok: